Nieuws

Between Staffing sluit samenwerking met Gemeente Haarlem voor inhuur ICT’ers

Between Staffing, expert in personal staffing, wordt één van de partners die de gemeente Haarlem gaat voorzien van tijdelijk personeel.


Amsterdam/Haarlem
De professionals die Between gaat inzetten ondersteunen Haarlem op verschillende gebieden, zoals Management en architectuur, Ontwikkeling en Privacy & security. Deze professionals dragen hierdoor bij aan de lokale doelstellingen van de gemeente Haarlem. De gemeente Haarlem behoort met circa 160.000 inwoners tot de vijftien grootste gemeenten in Nederland en huurt per jaar gemiddeld 27.000 uur op tijdelijke basis in.

De kracht van personal staffing

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Haarlem is één van de leukste steden van Nederland en vele medewerkers, professionals en leveranciers wonen en recreëren daar heel prettig. Nadat we vorig jaar de gemeente Vlaardingen als klant mochten verwelkomen bij Between Staffing zijn we bijzonder verheugd dat ook de gemeente Haarlem voor ons heeft gekozen om tijdelijke medewerkers te selecteren en contracteren. We zien ernaar uit om de komende vier jaar de beste professionals te leveren en daarmee bij te dragen aan het welzijn van vele Haarlemmers. Het gemotiveerde klantteam Lokale Overheid zal de kracht van personal staffing de komende vier jaar voor Haarlem optimaal gestalte geven.â€

Vorig bericht Enthousiasme voor Agri Drones en Data De Kop!
Volgend artikel Gedeelde identiteit en ongelijkheid centraal in State of the Region 2019 Femke Halsema

Nu op WijNoordHolland