Opening

Gespecialiseerd kindcentrum Zigzag Zaandam geopend

Vestigingen in Amsterdam, Hoorn en Zaandam

Gespecialiseerd kindcentrum Zigzag Zaandam geopend

Foto: Kindcentrum Zigzag Zaandam

Zaandam,
Woensdag 2 november verrichtte wethouder Natasja Groothuismink van de gemeente Zaanstad, samen met kinderverpleegkundige Marisca en peuter Zain, de officiële opening van het gespecialiseerde kindcentrum Zigzag Zaandam. Zigzag, gevestigd in het pand van de Tijdstroom aan de Rode Zee 69, biedt dagopvang en ambulante zorg en begeleiding voor kinderen met een Jeugdwet- en/of Zorgverzekeringswet-indicatie. Hiermee is deze gespecialiseerde zorg voor kwetsbare kinderen en jeugdigen nu ook beschikbaar en goed bereikbaar in de regio Zaanstreek/Waterland.

Dagopvang

Naast dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar met een (chronische) ziekte, langdurige ziekte en/of beperking biedt Zigzag ambulante verpleegkundige en pedagogische zorg op maat bij gezinnen thuis. De specialistische zorgtaken omvatten eetbegeleiding, muziektherapie en ouderbegeleiding. Daarnaast verricht Zigzag indicatiestellingen voor de leeftijdsgroep tot 18 jaar.

Zigzag is sinds 2003 actief op het gebied van gespecialiseerde kindzorg en heeft vestigingen in Amsterdam, Hoorn en Zaandam.

Vorig bericht Asociaal gedrag online: Nederland laat het massaal gebeuren
Volgend artikel Openbaar vervoer in 2040 voor iedereen toegankelijk

Nu op WijNoordHolland