Horeca

Woodstock ’69 Beste Paviljoen Noord-Holland 2022

Waardering voor sfeer en eigenheid

Woodstock '69 Beste Paviljoen

Bloemendaal aan Zee,
Donderdag 28 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Woodstock ’69 uit Bloemendaal aan Zee werd uitgeroepen tot het  Beste Paviljoen van Noord-Holland. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland.

Winnaar

In Noord-Holland won Woodstock ’69 de prijs voor het Beste Paviljoen van de provincie. De jury en gasten waarderen het misschien wel bekendste paviljoen om de sfeer en de eigenheid. “Het blijft een enorme beleving om bij Woodstock te gast te zijn. De feestelijke en vriendelijke sfeer, de aandacht voor sterke events met perfecte muziek en tóch op een uitgekiende manier met respect voor de natuur en omgeving, hier is over de volledige ervaring echt goed nagedacht. Te gast zijn bij Woodstock is meer dan een bezoek, het is een ervaring.” En er was meer goed nieuws voor Noord-Holland: het Duurzaamste paviljoen van het jaar is Beach Inn uit IJmuiden.

Den Helder weer Schoonste Strand Noord-Holland

De gemeente Den Helder scoorde in Noord-Holland het beste op schoonheid. Het was niet voor het eerst dat de gemeente hiervoor in de prijzen viel. De jury en inspecteurs hadden bijzondere lof voor de gemeentes rond de Wadden, waar na de ramp met de containers van het schip MSC Zoe de stranden toch uitzonderlijk schoon zijn gebleven. Goeree-Overflakkee kreeg de prijs voor het Schoonste Strand van Nederland.

Over de verkiezingen

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, Blauwe Vlag/Green Key Nederland en horecavakblad Entree.

Vorig bericht Het Grootste Werkfestival X NHNEXT: Innovatieve oplossingen voor krapte op arbeidsmarkt
Volgend artikel Laatste week vakantie in teken van H20 Game Festival Powered by VIL Advocaten

Nu op WijNoordHolland