Retail

KUGI Hard Iced Teas nu verkrijgbaar bij Albert Heijn

IJsthee met alcoholpercentage nu in schappen

KUGI Hard Iced Teas nu verkrijgbaar bij Albert Heijn

Amsterdam,
Vanaf deze week is KUGI Hard Iced Teas, van het Amsterdamse The KUGI Company, verkrijgbaar bij de grootste supermarkt van Nederland, Albert Heijn.
“Na vele verzoeken van onze trouwe fans en hard werken van het KUGI team hebben we het eindelijk voor elkaar. Voor mij persoonlijk een droom die uitkomt om de smaken die we met zoveel aandacht hebben ontwikkeld in de schappen van mijn eigen Albert Heijn te zien liggen.” aldus Oscar, een van de founders van KUGI.

Missie

En met de beschikbaarheid bij Albert Heijn is het bedrijf weer een stap dichter bij het bereiken van hun missie: de keuze voor een bewuster en duurzamer drankje voor bij de borrel of een feestje zo makkelijk mogelijk maken. De boodschap die ze willen overbrengen is dat gezelligheid niet ten koste hoeft te gaan van een gezonde leefstijl.

Natuurlijke ijsthee

KUGI Hard Iced Tea is een natuurlijke ijsthee met een alcoholpercentage van 4.5%. De hard iced teas van KUGI zijn in lijn met andere hard seltzers in Nederland, suikervrij en caloriearm. Daar voegt KUGI aan toe dat deze hard iced teas gebrouwen worden, de alcohol komt er dus door een natuurlijk fermentatieproces in. En dit wordt gedaan met 100% natuurlijke ingrediënten.

Vorig bericht Noordzijde Wognum aangewezen voor toekomstige woningbouw
Volgend artikel Glasvezelaanleg op Bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem gestart

Nu op WijNoordHolland