Overname

MOBY neemt klanten GreenMo over

Mechs, dat uit doorstart GreenMo ontstond, is failliet

MOBY neemt klanten GreenMo over

Foto: MOBY

Amsterdam,
MOBY, het mobiliteitsbedrijf uit Ierland dat sinds enige tijd ook actief is in Nederland, heeft bekendgemaakt de klanten van Mechs BV over te nemen. Mechs is het bedrijf dat via de doorstart van GreenMo de verhuur en het onderhoud van bezorgvoertuigen op zich zou nemen. Afgelopen vrijdag werd ook het faillissement van Mechs aangekondigd.

MOBY neemt activiteiten van Mechs over

Na de doorstart heeft Mechs een professionaliseringsslag proberen te maken. Helaas bleek dat een grotere uitdaging dan verwacht, zo laat het aan klanten weten. Als laatste service naar klanten heeft het bedrijf een oplossing gezocht om de service en het onderhoud aan voertuigen te continueren. Die oplossing is gevonden in het mobiliteitsbedrijf MOBY, dat per direct alle activiteiten, voertuigen en contracten overneemt van Mechs.

Klanten helpen is nu het allerbelangrijkst

Het van oorsprong uit Ierland afkomstige MOBY leaset en onderhoudt bezorgvoertuigen in de vorm van eBikes, eScooters, elektrische bakfietsen en vierwielers. Echter doen ze dat anders dan GreenMo en Mechs hebben gedaan, MOBY werkt namelijk samen met opzichzelfstaande lokale onderhoudspartners en voertuigleveranciers. “Voor ons staat het bieden van continuïteit in onze service voorop. We werken samen met een combinatie van partners om onze klanten altijd de beste service te kunnen bieden,” zegt Bart van Raak, Commercial Director bij MOBY. “Dit is precies wat de klanten van Mechs nodig hebben en hen helpen vinden we nu het allerbelangrijkst. We staan dan ook klaar om ze met open armen te ontvangen.”

Persoonlijk contact voor onderhoudsbeurten

De klanten zullen binnen twee weken persoonlijk benaderd worden door MOBY om onderhoudsbeurten in te plannen en verdere samenwerking te bespreken. Mochten klanten nu al met spoed onderhoud nodig hebben vanwege een stilstaand voertuig, kunnen zij contact opnemen via nl@mobymove.com.

Vorig bericht Dutch Media Week geeft kijkje in toekomst van media-industrie
Volgend artikel Matrixian Group versterkt data- en AI-diensten in vastgoedsector

Nu op WijNoordHolland